To Stir or Not to Stir

Tom und ich wollen beim diesjährigen Inseladvent Fudge, Toffee und andere britische Süßigkeiten verkaufen (unser Stand ist in der Jugendherberge), und deshalb haben wir in den letzten Tagen verschiedene Toffee-Rezepte ausprobiert, u. a. dieses Rezept von Martha Stewart. Nach mehreren Fehlversuchen haben wir eine wichtige Erkenntnis gewonnen: Während man beim Fudge rühren, rühren und nochmals rühren muss, kommt es beim Toffee gerade darauf an, nicht zu rühren…

For this year’s Inseladvent, Ratzeburg’s Christmas Market, Tom and I will be making and selling fudge, toffee and other British confectioneries (our stall will be at the local youth hostel), which is why we’ve been trying out different toffee recipes, including this one by Martha Stewart. After several failed attempts, we learned one important lesson: When making fudge, you have to stir, stir, and stir again; making toffee, on the other hand, is all about not stirring…

This entry was posted in food. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>